4 værelses hus i Kolding

Faciliteter

Areal
110m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
9 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Nyborgvej
Depositum:

35.557 kr

Leje per måned:

9.498 Kr/md

Stort hus på 110 m2 til leje 6000 Kolding

På Nyborgvej finder du et stort hus til leje med i alt 4 værelser. Huset er på hele 110 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Nyborgvej i 6000

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Nyborgvej er 10.390 kr.
Depositum
Du skal lægge 35.557 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 6000 Kolding

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 6000 Kolding? I øjeblikket kan du finde 245 lejeboliger i 6000 Kolding her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.