4 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
116m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Vesterbro
Forbrug:

900 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

23.985 kr

Leje per måned:

7.995 Kr/md

God delelejlighed til unge der vil dele og bo billigt. Lejligheden er centralt beliggende i Aalborg lige ved broen over Limfjorden.

Stor lejlighed på 116 m2 til leje 9000 Aalborg

På Vesterbro finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 116 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Vesterbro i 9000

Husleje
Huslejen for denne bolig på Vesterbro ligger på 7.995 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 23.985 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-04-14.

Andre lejeboliger i 9000 Aalborg

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 9000 Aalborg? I øjeblikket kan du finde 504 lejeboliger i 9000 Aalborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.