4 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
118m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode

Forbrug:

800 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

26.985 kr

Leje per måned:

8.995 Kr/md

Perfekt delelejlighed til 4 studerende, der vil dele en bolig i Aalborg centrum.

Stor lejlighed på 118 m2 til leje 9000 Aalborg

På Prinsensgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 4 værelser. Lejligheden er på hele 118 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Prinsensgade i 9000

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Prinsensgade er 8.995 kr.
Depositum
Du skal lægge 26.985 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-04-14.

Andre lejemål i 9000 Aalborg

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 9000 Aalborg? Du kan i øjeblikket finde 504 lejeboliger i Aalborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.