4 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
112m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
7 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

800 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

25.185 kr

Leje per måned:

8.395 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Lys rummelig lejlighed centralt beliggende i Aalborg Vestby Er I et vennepar, kærestepar eller måske en lille familie, der er på jagt efter en moderne lejlighed beliggende i det centrale indkøb, nær indkøbsmuligheder, restauranter, kulturelle oplevelser, gågade med shoppingsmuligheder, transport og grønne områder? Så får I her en lejlighed, der matcher jeres krav. Her får I: En lejlighed med et dejligt stort køkken, hvor I får masser af skabsplads til alt jeres skabsplads og opvaskemaskine, så I slipper for at stå og tage alt jeres opvask i hånden. Stor stue med smukt lysindfald fra det store vinduesparti, hvor I finder plads til både sofagruppe og spisebord. lyst og rummeligt badeværelse. 2 gode værelser med masser af lyst samt lyst badeværelse.

Stor lejlighed på 112 m2 til leje 9000 Aalborg

På Poul Paghsgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 112 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Poul Paghsgade i 9000

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Poul Paghsgade  ligger på 8.395 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 25.185 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2021-04-14.

Andre lejeboliger i 9000 Aalborg

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 9000 Aalborg? I øjeblikket kan du finde 504 lejeboliger i 9000 Aalborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.