4 værelses lejlighed i Brønderslev

Faciliteter

Areal
104m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
109 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Rasmus Rask Vej
Forbrug:

255 kr/md

Depositum:

23.504 kr

Leje per måned:

6.455 Kr/md

Stor lejlighed på 104 m2 til leje 9700 Brønderslev

På Rasmus Rask Vej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 4 værelser. Lejligheden er på hele 104 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Rasmus Rask Vej i 9700

Husleje
Du skal betale 6.455 kr. om måneden for denne bolig på Rasmus Rask Vej.
Depositum
Du skal lægge 23.504 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 9700 Brønderslev

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 9700 Brønderslev? Du kan i øjeblikket finde 93 lejeboliger i Brønderslev netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.