4 værelses lejlighed i Grindsted

Faciliteter

Areal
90m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
2 dage siden
Udlejningsperiode

Depositum:

21.330 kr

Leje per måned:

5.254 Kr/md

Afdelingen ligger på Fynsgade med 2-, 3- og 4-værelses lejligheder i stuen, på 1. og 2. sal. Alle lejligheder har altaner. Her er en helt nyrenoveret legeplads og store, velholdte grønne områder mellem blokkene. Vi har også et fælleslokale, som beboerne kan leje billigt. Her er kun et par minutter på cykel til nærmeste dagligvarebutik - og til skolen - og butikscentrum er kun ca. 10 minutter til fods herfra. Vi bor også rigtig tæt på et meget smukt område med skov og sø. Der er et fint stisystem, og ved søen er der opstillet fitnessredskaber og en del borde og bænke.

Stor lejlighed på 90 m2 til leje 7200 Grindsted

På Fynsgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 90 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Fynsgade i 7200

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Fynsgade er 5.254 kr.
Depositum
Du skal lægge 21.330 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 7200 Grindsted

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 7200 Grindsted? Du kan i øjeblikket finde 14 lejeboliger i Grindsted netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.