4 værelses lejlighed i Haderslev

Faciliteter

Areal
110m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
109 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Varbergvej
Forbrug:

760 kr/md

Leje per måned:

7.326 Kr/md

Stor lejlighed på 110 m2 til leje 6100 Haderslev

På Varbergvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 110 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Varbergvej i 6100

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Varbergvej er 7.326 kr.

Andre lejeboliger i 6100 Haderslev

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 6100 Haderslev? I øjeblikket finder du 95 lejeboliger i 6100 Haderslev her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.