4 værelses lejlighed i København K

Faciliteter

Areal
162m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
50 dage siden
Udlejningsperiode
Under 12 måneder

Vej
Løvstræde

Leje per måned:

29.000 Kr/md

Stor lejlighed på 162 m2 til leje 1152 København K

På Løvstræde finder du en stor lejlighed til leje med i alt 4 værelser. Lejligheden er på hele 162 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Løvstræde i 1152

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Løvstræde  ligger på 29.000 kr. om måneden.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-03-15.

Andre lejeboliger i 1152 København K

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 1152 København K? Du kan i øjeblikket finde 174 lejemål i København K netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.