4 værelses lejlighed i København SV

Faciliteter

Areal
113m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Havneholmen
Forbrug:

1.300 kr/md

Forudbetalt leje:

17.900 kr

Depositum:

53.700 kr

Leje per måned:

17.900 Kr/md

Lejligheden Lejligheden er opført i lyse materialer, med store vinduer og fokus på maksimal udnyttelse af lyset og udsigten til vandet. Det lyse køkken er fra Invita og indeholder masser af skabsplads samt hårde hvidevarer fra Siemens. Opholdsstue og køkken er i åben forbindelse, så her er god mulighed for både spiseafdeling og hyggeligt sofahjørne. Badeværelset er opført med store fliser på gulv samt i bruseniche og derudover malet hvidt. Der er separat vaskesøjle med både vaskemaskine og tørretumbler. Og så er der desuden gulvvarme. I værelserne samt i entré/fordelingsgang findes hvide indbygningsskabe. Gulvene er et egetræsparket fra Junckers. Lejligheden råder desuden over altan med udsigt over vandet og det hyggelige havnemiljø. Det er muligt at ansøge om husdyrtilladelse i alle vores lejemål. OBS! Der er mulighed for parkering i området, men der er ikke en parkeringskælder i ejendommen. Hør gerne om mulighederne for parkering ved at booke en fremvisning eller ringe til os på 80 10 11 51. NB: billederne viser ikke den eksakte lejlighed, men er i stedet billeder fra en lejlighed med samme planløsning og i samme stand. Der kan forekomme mindre variationer i vindues-, altan- o...

Stor lejlighed på 113 m2 til leje 2450 København SV

På Havneholmen finder du en stor lejlighed til leje med i alt 4 værelser. Lejligheden er på hele 113 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Havneholmen i 2450

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Havneholmen er 17.900 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 53.700 kr.

Andre lejemål i 2450 København SV

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 2450 København SV? I øjeblikket kan du finde 433 lejeboliger i 2450 København SV her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.