4 værelses lejlighed i Nørresundby

Faciliteter

Areal
108m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode

Forbrug:

400 kr/md

Forudbetalt leje:

9.500 kr

Depositum:

28.500 kr

Leje per måned:

9.500 Kr/md

Ny-opført lejlighed med gulvarme, hvide HTH køkkener, alt vil være moderne og med gode faciliteter. Til lejligheden hører et depotrum og der vil være mulighed for at leje en garage, carport eller et ekstra depotrum. Lejligheden byder her ud over på en formidabel udsigt og store altaner. Boligerne vil være godt indrettet med gode kvalitets materialer. På toppen af bygningen vil der være en stor fælles terrasse, som alle beboerne vil have adgang til. Billederne er taget fra en prøve lejlighed i Skansehøj 10 og der kan derfor være ændringer i forhold til den pågældende lejlighed. Billeder af bygning er ligeledes fra Skansehøj 10.

Stor lejlighed på 108 m2 til leje 9400 Nørresundby

På Skansehøj finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 108 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Skansehøj i 9400

Husleje
Du skal betale 9.500 kr. om måneden for denne bolig på Skansehøj.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 28.500 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-01-09.

Andre lejeboliger i 9400 Nørresundby

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 9400 Nørresundby? Du kan i øjeblikket finde 62 lejemål i Nørresundby netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.