4 værelses lejlighed i Viborg

Faciliteter

Areal
97m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Hærvejen
Depositum:

44.820 kr

Leje per måned:

8.082 Kr/md

Nye seniorboliger der opføres i banebyen i Viborg. Boligerne bliver opført i 2 rums, 3 rums og 4 rums boliger i størrelsen 70 m2 til 114 m2

Stor lejlighed på 97 m2 til leje 8800 Viborg

På Hærvejen finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 97 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Hærvejen i 8800

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Hærvejen er 8.082 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 44.820 kr.

Andre lejeboliger i 8800 Viborg

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 8800 Viborg? Du kan i øjeblikket finde 275 lejeboliger i Viborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.