5 værelses lejlighed i Frederikshavn

Faciliteter

Areal
122m2
Værelser
5 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Vestergade
Forbrug:

530 kr/md

Leje per måned:

6.002 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Stor lejlighed på 122 m2 til leje 9900 Frederikshavn

På Vestergade finder du en stor lejlighed til leje med i alt fem værelser. Lejligheden er på hele 122 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Vestergade i 9900

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Vestergade  ligger på 6.002 kr. om måneden.

Andre lejemål i 9900 Frederikshavn

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 9900 Frederikshavn? I øjeblikket kan du finde 156 lejeboliger i 9900 Frederikshavn her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.