5 værelses lejlighed i Haderslev

Faciliteter

Areal
124m2
Værelser
5 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
93 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Allegade
Forbrug:

1.200 kr/md

Leje per måned:

6.150 Kr/md

Stor lejlighed på 124 m2 til leje 6100 Haderslev

På Allegade finder du en stor lejlighed til leje med i alt fem værelser. Lejligheden er på hele 124 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Allegade i 6100

Husleje
Du skal betale 6.150 kr. om måneden for dette lejemål på Allegade.

Andre lejeboliger i 6100 Haderslev

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 6100 Haderslev? Du kan i øjeblikket finde 95 lejemål i Haderslev netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.