7 værelses hus på 270 m2

Søborg Søvej ,
3250 Gilleleje

Månedlig husleje
16.000,-
Oprettet / Opdateret
I dag
Ledig fra
Valideret annonce
Ja

7 værelses hus i Gilleleje

3250 villa, 7 vær., Søborg Søvej, 270 kvm, fremlejes 4, depositum kr. 45000, lejeperiode 2-12 månede. Hej fremlejes en Villa i et idyllisk område med grønne omgivelser. Huset er et 2 plans vill. Stue etagen indbefatter 3 soveværelser - 2 store stuer, som vender mod den flotte have. Der er åben køkken, som er mellem de to store stuer. Der er et badeværelse med toilet samt et ekstra toilet. 1 salen indbefatter 2 sove værelser, et walk in og en repos samt et badeværelse med toilet. Fremlejen er på 5 m. Den md husleje er på 16.000kr.. Depositum er på 45.000 kr.. Kan kontaktes på

+ Læs mere
Denne gratis-annonce stammer fra en ekstern formidlingshjemmeside. Trykker du “Kontakt udlejer" på denne annonce, vil du derfor blive henvist til en ekstern hjemmeside, som i nogle tilfælde kræver, at du opretter dig som bruger (ved brug af MitID) forud for at oplysningerne til den respektive udlejer kan tilgås.

Boligens detaljer

Sagsnummer: 7084019
Boligtype
Hus
Antal værelser
7
Størrelse
270 m2
Husleje
16.000,-
Aconto
Depositum
45.000,-
 
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Over 12 måneder
Indflytning
Husdyr
Spørg udlejer
Elevator
Nej
Altan
Nej
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.