Agerup - Nyopført 4vær rækkehus på 110 m2

Faciliteter

Areal
110m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
12 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Faunastien
Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

10.900 kr

Depositum:

32.700 kr

Leje per måned:

10.900 Kr/md

Stort hus på 110 m2 til leje 5320 Agedrup

På Faunastien finder du et stort hus til leje med i alt 4 værelser. Huset er på hele 110 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Faunastien i 5320

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Faunastien er 10.900 kr.
Depositum
Du skal lægge 32.700 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2021-06-01.

Andre lejemål i 5320 Agedrup

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 5320 Agedrup? Du kan i øjeblikket finde 3 boliger til leje i Agedrup netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.