Amager Strand - Drømmeboliger med højt til loftet

Faciliteter

Areal
79m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
7 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

850 kr/md

Depositum:

38.085 kr

Leje per måned:

12.695 Kr/md

Amager Strand - Drømmeboliger med store vinduer og højt til loftet Amager Strand - Drømmeboliger med højt til loftet Drømmer du om en helt særlig lejebolig, som er lige til at flytte ind i, og som har en spændende historie, så er Sølvvarefabrikken lige noget for dig. Udover en flot lys og moderne bolig får du en skøn beliggenhed tæt på Amager Strandpark og Sundby Sejlforening. Og som en ekstra bonus kan Kgs. Nytorv nås på få minutter med Metroen. Sølvvarefabrikken byder på velindrettede 1-til 3-værelses boliger med en kombination af spanske, franske og møblerbare altaner. Boligerne i stueetagen og 1. sal har ikke altaner, men fremstår til gengæld newyorkeragtige med sine industrielle vinduespartier og højt til loftet. Ejendommen ligger ud til en grøn kile med sti og cykelparkering. Mod syd er der adgang til nabobebyggelsens grønne og solbeskinnede gårdrum. I denne ejendom får du blandet andet følgende: - Gulvvarme i alle rum - Designer køkken fra HTH - Mulighed for parkering - Fællesrum og gæstebolig - Fortrinsret til daginstitution - Der kan ansøges om tilladelse til husdyr Se meget mere på projektets hjemmeside: www.amagerstrandvej50.dk Kontakt os for en fremvisning!

Stor lejlighed på 79 m2 til leje 2300 København S

I denne lejlighed på Amager Strandvej i København S får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 79 m2.

Om boligen på Amager Strandvej i 2300

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Amager Strandvej er 12.695 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 38.085 kr.

Andre lejemål i 2300 København S

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 2300 København S? I øjeblikket finder du 891 lejeboliger i 2300 København S her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.