Bo centralt ved Møbelfabrikken i Søborg

Faciliteter

Areal
106m2
Værelser
3 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
3 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Gladsaxevej
Forbrug:

1.149 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

37.200 kr

Leje per måned:

12.400 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Mærk historiens vingesus i ejendommen fra 1939, der blev opført som industribyggeri til møbelproduktion. Hovedhuset er bevaret grundet sine særlige kulturelle værdier, mens selskabet Dades på den bagvedliggende grund opfører en moderne beboelsesejendom Beliggenheden er fordelagtigt tæt på både Lyngby og København, og i nærmiljøet finder I alt, hvad får brug for i dagligdagen med skole, daginstitution, indkøbscentre og Utterslev Mose indenfor rækkevidde. Byggeprojektet ved den gamle møbelfabrik forventes færdigt i november 2019, og den moderne ejendom kommer til at indeholde 184 nye lejeboliger med en stor, grøn gård i midten samt fine faciliteter for familien. Naturskønne omgivelser til søndagspicnic og løbeture møder I ved Utterslev Mose, og offentlig transport rykker tættere på med den kommende letbane gennem Buddinge. Lejemålene varierer i størrelse fra 76 til 151 m2, men fælles for dem alle er, at de enten har en skøn altan eller en lækker terrasse. Målgruppen vil primært være familier, men de henvender sig også til singler, par og seniorer. Lejlighederne har alle enten en skøn altan eller en lækker terrasse at nyde sommersolen på. Boligerne tilpasses både større og mindre f...

Stort hus på 106 m2 til leje 2860 Søborg

I dette hus på Gladsaxevej får du en lejebolig på hele 3 værelser. Lejemålet er i alt på 106 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om lejemålet på Gladsaxevej i 2860

Husleje
Du skal betale 12.400 kr. om måneden for dette lejemål på Gladsaxevej.
Depositum
Du skal lægge 37.200 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejemålet d. 2021-04-01.

Andre lejeboliger i 2860 Søborg

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 2860 Søborg? Du kan i øjeblikket finde 54 lejeboliger i Søborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.