Butik, salon, café, restaurant eller andet.

Faciliteter

Areal
120m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Østerbakken
Forbrug:

900 kr/md

Depositum:

15.000 kr

Leje per måned:

5.000 Kr/md

Erhvervslokaler på ca. 100 m2 plus 20 m2 separat lager udlejes. Velegnet til detailhandel, restauration, frisør eller anden servicevirksomhed. Fremvises gerne.

Stor lejlighed på 130 m2 til leje 7700 Thisted

I denne lejlighed på Østerbakken får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 130 m2.

Om lejemålet på Østerbakken i 7700

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Østerbakken er 5.000 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 15.000 kr.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 7700 Thisted

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 7700 Thisted? I øjeblikket kan du finde 38 lejeboliger i 7700 Thisted her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.