Centralt beliggende lejlighed udlejes.

Faciliteter

Areal
67m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Smedegade
Forbrug:

800 kr/md

Forudbetalt leje:

5.700 kr

Depositum:

17.100 kr

Leje per måned:

5.700 Kr/md

Centralt beliggende lejlighed udlejes. Ikke langt fra strøget i Horsens. Hyggelig 2- værelses lejlighed udlejes snarest. Ingen husdyr Komfur, Køle/frys, emhætte samt opvaskemaskine medfølger.

Stor lejlighed på 67 m2 til leje 8700 Horsens

I denne lejlighed på Smedegade i Horsens får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 67 m2.

Om boligen på Smedegade i 8700

Husleje
Huslejen for denne bolig på Smedegade  ligger på 5.700 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 17.100 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 8700 Horsens

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 8700 Horsens? I øjeblikket kan du finde 223 lejeboliger i 8700 Horsens her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.