Eksempel på 3 rums Familieboliger Skovvænget

Faciliteter

Areal
110m2
Værelser
3 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Brombærvej
Forbrug:

954 kr/md

Depositum:

14.160 kr

Leje per måned:

8.209 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

VELKOMMEN TIL SKOVVÆNGET/BROMBÆRVEJ - Bo med familien i Haderslevs bedste bydel Sydbyen Boligerne - Unikke og lyse boliger Skovbærvej tilbyder lyse og indbydende et- til femrumsboliger i flere prisniveauer alt efter dit behov. Boligerne er meget varierede i både indretning og planløsning, hvilket gør hver bolig unik. Nogle boliger har lyse bøgeparketgulve, hvor andre har vinylgulve. Omtrent 74 boliger har nyrenoverede badeværelser i udsøgt stil og design, hvor der er tænkt på alle detaljer. Lige fra gulvvarmen under det elegante lyse klinkegulv og det flotte brusehjørne med glasvæg til de moderne armaturer, toilet og håndvask. De øvrige badeværelser har enten fint hvidt flisegulv eller ældre charmerende mosaikgulv i grå toner. Derudover er de udstyret med enten bruseniche eller badekar. Køkkenerne i boligerne er lyse og rummelige med god skabs- og køkkenbordsplads samt plads til en hyggelig spisekrog. Alle køkkener er udstyret med gedigne hvidevarer såsom køle/fryseskab og komfur. De fleste er desuden udstyret med emhætte. Soveværelserne er pæne og lyse med udsigt over de grønne arealer eller skoven. I stuen er der plads til at indrette opholdsstue og/eller skabe en hy...

Stort hus på 110 m2 til leje 6100 Haderslev

I dette hus på Brombærvej får du en lejebolig på hele 3 værelser. Lejemålet er i alt på 110 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om lejemålet på Brombærvej i 6100

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Brombærvej er 8.209 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 14.160 kr.

Andre lejemål i 6100 Haderslev

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 6100 Haderslev? I øjeblikket finder du 95 lejeboliger i 6100 Haderslev her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.