Eksempel på 3 rums Familieboliger Stationsparken

Faciliteter

Areal
96m2
Værelser
3 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
8 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

375 kr/md

Depositum:

37.782 kr

Leje per måned:

7.583 Kr/md

VELKOMMEN TIL STATIONSPARKEN - Flotte boliger i centrum af Tørring Boligerne Familieboliger fordelt på to rum på 78 m2, tre rum på 96 m2 og fire rum på 108 m2. Boligerne er indrettet med moderne planløsning omkring et centralt køkken-alrum med åben forbindelse til stue. Alle boliger er desuden disponeret med indeliggende depot i egen bolig. Fra opholdsrum er der udsyn og adgang til en rummelig overdækket hjørne altan, der er åben på 2 sider. Boligerne er udført med hvidmalede vægge og lofter. Gulve, undtaget badeværelse, er udført som matlakerede egeparketgulve. Badeværelse er udført med mørkegrå gulvklinker og med hvide vægfliser ved bruseniche. Bordpladen er hvid med helstøbt vask. Der er afsat plads til vaskemaskine og kondenstørretumbler, samt udført installationer hertil. Køkkenet er i god kvalitet med en lys stenbordplade og hvidmalede låger. Køkkenet er udstyret med køle- fryseskab, ovn og induktionskogeplade, samt emhætte. Der er afsat plads til opvaskemaskine, samt udført installationer hertil. Der er indeliggende depot i alle lejlighederne. Afdelingen To boligblokke i tre etager og to boligblokke i fire etager med altan og elevator. ...

Hus til leje på 96 m2 7160 Tørring

I dette hus på Jernbanegade får du en lejebolig på hele 3 værelser. Lejemålet er i alt på 96 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om lejemålet på Jernbanegade i 7160

Husleje
Huslejen for denne bolig på Jernbanegade ligger på 7.583 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 37.782 kr.

Andre lejeboliger i 7160 Tørring

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 7160 Tørring? I øjeblikket kan du finde 10 lejeboliger i 7160 Tørring her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.