Eksklusiv lejlighed til leje i Marmorbyen

Faciliteter

Areal
94m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
34 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Vej
Marmorvej
Forbrug:

1.050 kr/md

Forudbetalt leje:

16.250 kr

Depositum:

48.750 kr

Leje per måned:

16.250 Kr/md

Marmorværket var en af Frihavnens første industrivirksomheder og har givet navn til Marmormolen. Nu rummer molen også Marmorbyen – Nordhavns første, eksklusive lejeboligområde. Lejlighederne varierer i størrelse, samt antal værelser. Boligerne sikrer med deres høje vinduespartier et fantastisk kig mod vandet og himlen, ligesom der i alle boliger er adgang til tilbagetrukne altaner. Lejlighederne har mange forskellige planløsninger, der gør det muligt at finde netop den lejlighed, der passer til dine behov. Bygningerne følger nordisk byggetradition med enkle linjer og imponerende lysindfald. Fælles for boligerne er store lyse trapperum, entré med skabe og et centralt placeret køkken- og opholdsareal. Alle boliger har tilknyttet depotrum i enten lejligheden eller kælderen, samt mulighed for at leje fælleslokale. For mere information omkring ledige lejligheder klik på nedenstående link: http://www.marmorbyen.dk/

Stor lejlighed på 94 m2 til leje 2100 København Ø

På Marmorvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 94 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Marmorvej i 2100

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Marmorvej er 16.250 kr.
Depositum
Du skal lægge 48.750 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 2100 København Ø

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 2100 København Ø? Du kan i øjeblikket finde 127 boliger til leje i København Ø netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.