et aktivt øliv i centrum om nærområdet

Faciliteter

Areal
63m2
Værelser
2 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
2 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Theodore Roosevelts Vej
Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

11.898 kr

Depositum:

35.694 kr

Leje per måned:

11.898 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

<p>de seneste år har sydhavnen gennemgået en rivende byudvikling. bydelen samles om de tre gamle industriområder,<br /> sluseholmen, teglholmen og enghave brygge; sidstnævnte hvor nobelholmen er beliggende.</p> <p>byudviklingen har resulteret i et karakteristisk byområde, der ærer den gamle historie i synergi med de moderne kvaliteter. her udgør frederiksholmsløbet et rekreativt omdrejningspunkt for bydelens mange beboere.</p> <p>sydhavnens nye kanalby, enghave brygge, ligger nobelholmen. her danner de to bygninger kanalhuset og karrébygningen rammerne for 192 eksklusive kvalitetsboliger i op til 9 etager. boligerne fordeler sig på 1, 2, 3 og 4 værelser og spænder mellem 61-152 kvadratmeter.</p> <p>nobelholmen er opført i smukke arkitektoniske rammer. her er et helt fantastisk lysindfald, og kvalitetsmaterialerne med fokus på funktionalitet og design.<br /> på karrébygningens 8. etage findes også penthouselejligheder med himlen som overbo.</p> <p>læs mere på www.nobelholmen.dk</p>

Hus til leje på 63 m2 2450 København SV

I dette hus på Theodore Roosevelts Vej får du en lejebolig på hele 2 værelser. Lejemålet er i alt på 63 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om boligen på Theodore Roosevelts Vej i 2450

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Theodore Roosevelts Vej er 11.898 kr.
Depositum
Du skal lægge 35.694 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 2450 København SV

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 2450 København SV? Du kan i øjeblikket finde 433 boliger til leje i København SV netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.