Fantastisk lejlighed på Østerbro – til Expats

Faciliteter

Areal
173m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
68 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Vej
Rosenvængets Allé
Forbrug:

1.700 kr/md

Depositum:

66.000 kr

Leje per måned:

22.000 Kr/md

Udlejning af bolig på Østerbro Housing4rent. Med en fantastisk beliggenhed i hjertet af Østerbro, finder man denne totalt moderniseret lejlighed. Lejligheden er beliggende på 2. sal og indeholder: Stor entre, gæstetoilet, 2 stuer en suite, stort køkken med spiseplads. Køkkenet er i god kvalitet og velindrettet med opbevaringsplads og alt i hårde hvidevarer. Der desuden 2 store soveværelser og et lækkert walk-through værelse/børneværelse/kontor Samt et moderne badeværelse med brus og vaskesølje. Om området: Placeringen tæt på trianglen gør beliggenheden yderst attraktiv. Her bor man roligt, men alligevel få minutters gang fra alt, hvad hjertet kan begære af storbylivet. I flytter ind på en attraktiv adresse tæt på Østerbrogade, hvor I bor med en perfekt kombination af by og natur. I har 2 minutters gang til Søerne, Fælledparken og ikke lang vej til Øresund. Samtidig har I et fristende udvalg af Lækre restauranter og caféer, og specialforretninger samt Københavns bedste shoppingmuligheder og i meget kort afstand til metro og offentligt transport. Lejligheden er ikke delevenlig! Vil du udleje din bolig?

Stor lejlighed på 173 m2 til leje 2100 København Ø

I denne lejlighed på Rosenvængets Allé i København Ø får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 173 m2.

Om boligen på Rosenvængets Allé i 2100

Husleje
Du skal betale 22.000 kr. om måneden for denne bolig på Rosenvængets Allé.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 66.000 kr.

Andre lejemål i 2100 København Ø

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 2100 København Ø? Du kan i øjeblikket finde 127 boliger til leje i København Ø netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.