Fin lejlighed i midtbyen

Faciliteter

Areal
68m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
3 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Islandsgade
Forbrug:

700 kr/md

Depositum:

12.916 kr

Leje per måned:

4.560 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Denne fine 3. sals lejlighed er beliggende i dejlig ejendom i rolig sidegade i Esbjerg midtby, 5 min. fra gågaden. Lejligheden indeholder stue, soveværelse, køkken og bad. Lejligheden fremtræder velvedligeholdt. Ejendommen har en dejlig stor fælles have og til lejligheden er der eget cykelskur. Der er adgang til fælles vaskeri i kælderen.

Stor lejlighed på 68 m2 til leje 6700 Esbjerg

I denne lejlighed på Islandsgade i Esbjerg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 68 m2.

Om lejemålet på Islandsgade i 6700

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Islandsgade er 4.560 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 12.916 kr.

Andre lejeboliger i 6700 Esbjerg

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 6700 Esbjerg? I øjeblikket finder du 93 lejeboliger i 6700 Esbjerg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.