Flot nyistandsat 3-værelses lejlighed, med en fantastisk udsigt

Faciliteter

Areal
99m2
Værelser
3 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
35 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Lergravsvej
Forbrug:

790 kr/md

Forudbetalt leje:

15.150 kr

Depositum:

45.450 kr

Leje per måned:

15.150 Kr/md

Lejligheden byder på en 3 værelser og 99 m2 du får en dejlig altan , med en skøn udsigt. ~t lyst og rummeligt køkken/alrum samt 2 gode værelser. Strandhusets boliger er fra 3 til 5 værelser, som er fordelt på forskellige hovedtyper med hver deres karakteristika, som spænder fra gavlboliger over stuelejligheder med forhave til ikke mindst penthouseboligerne med store tagterasser. Uanset hvilken boligtype, du vælger, vil den være lys og rummelig med en loftshøjde på ca. 260 cm. Strandhuset er et energivenligt og fremtidssikret byggeri, med en højisoleret klimaskærm, der opføres i henhold til 2020 energikravene. Resultatet er lave energiudgifter. Boligerne opvarmes med gulvvarme, som styres individuelt i hvert rum

Hus til leje på 99 m2 2300 København S

I dette hus på Lergravsvej får du en lejebolig på hele 3 værelser. Lejemålet er i alt på 99 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om lejemålet på Lergravsvej i 2300

Husleje
Huslejen for denne bolig på Lergravsvej ligger på 15.150 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 45.450 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 2300 København S

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 2300 København S? Du kan i øjeblikket finde 891 lejemål i København S netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.