Flotte istandsatte lejligheder på Lindholm Brygge

Faciliteter

Areal
100m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Leje per måned:

9.500 Kr/md

I det nyere byområde på Lindholm Brygge – et fantastisk naturområde der bl.a byder på naturreservat, strand- og badeforhold samt marina ved Lindholm Strandpark og mange gang/cykelstier langs Limfjorden – findes pt. to lækre, lyse lejligheder på hhv. 105 kvm samt 121 kvm. Der er tale om en 2 1/2 værelses samt en 3 1/2 værelses. Bege lejligheder kan efter aftale også lejes fuldt møbleret. Lejlighederne består alle af entré, afgrænset af skabsarrangement fra det rummelige køkken-alrum. Køkkenet er opført hvide elementer og indeholder derudover komfur, emhætte, køle/fryse-skab samt opvaskemaskine. Herfra adgang til flot stue med panoramavinduer, der lukker udsigten over pæne beboede og grønne områder samt Limfjorden ind i boligen. Alle lejligheder har stor overdækket altan med smuk udsigt over Limfjorden. Derudover 1-2 værelser med skabe samt lyst badeværelse med brus og kombineret vaske-/tørremaskine. Ejendommen er opført i 2007 og ligger blot 1,5 km. fra Nørresundby Torv og 2,5 km. fra Aalborg centrums hyggelige gågader. Der er cykelsti langs vandet til Aalborg midtby. Bybusserne holder for enden af Lindholm Brygge, blot 250 m. fra ejendommen, ligesom togstationen Lindholm Høje...

Stor lejlighed på 100 m2 til leje 9400 Nørresundby

I denne lejlighed på Julius Posselts Vej får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 100 m2.

Om lejemålet på Julius Posselts Vej i 9400

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Julius Posselts Vej er 9.500 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i denne lejebolig d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 9400 Nørresundby

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 9400 Nørresundby? Du kan i øjeblikket finde 62 lejeboliger i Nørresundby netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.