Fremleje af 2-værelses lejlighed

Faciliteter

Areal
50m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
11 dage siden
Udlejningsperiode
Under 12 måneder

Vej
Åbyhøjgård
Forbrug:

800 kr/md

Depositum:

9.500 kr

Leje per måned:

3.082 Kr/md

Fremleje af 2-værelses lejlighed i Åbyhøj, Århus (kun for studerende) Jeg fremlejer min studiebolig i perioden 20. Juli 2021 til 15. Januar 2022. Lejligheden vil være møbleret og med vaskemaskine til rådighed. Lejligheden er på stueetagen så der er en lille, åben (og solrig) baghave. Huslejen er 3882 kr pr. måned inkl. aconto - boligstøtte er medregnet i dette. Depositummet vil være på 9.500 kr. Derudover, skal der betales for elforbrug (hvert kvartal) til et separat elseskab samt 255 kr for internet. Jeg foretrækker en kvindelig lejer eller et par.

Stor lejlighed på 50 m2 til leje 8230 Åbyhøj

I denne lejlighed på Åbyhøjgård i Åbyhøj får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 50 m2.

Om lejemålet på Åbyhøjgård  i 8230

Husleje
Du skal betale 3.082 kr. om måneden for dette lejemål på Åbyhøjgård .
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 9.500 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejemålet d. 2021-05-03.

Andre lejeboliger i 8230 Åbyhøj

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 8230 Åbyhøj? I øjeblikket finder du 47 lejeboliger i 8230 Åbyhøj her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.