Frisørsalon

Faciliteter

Areal
61m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Øster Skerningevej
Depositum:

22.000 kr

Leje per måned:

5.500 Kr/md

Frisørsalon godt beliggende på hjørnegrund ved hovedgaden i Ollerup. salonen er på 62 m2 med gode adgangsforhold. der hører parkeringspladser til salonen. Salonen kan evt. lejes med inventar. Lejen og indskud er exkl. moms.

Stor lejlighed på 61 m2 til leje 5762 Vester Skerninge

I denne lejlighed på Øster Skerningevej får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 61 m2.

Om lejemålet på Øster Skerningevej i 5762

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Øster Skerningevej ligger på 5.500 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 22.000 kr.

Andre lejemål i 5762 Vester Skerninge

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 5762 Vester Skerninge? I øjeblikket finder du 5 lejeboliger i 5762 Vester Skerninge her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.