Havkærvej 83 - A2, lejlighed, 8381 Tilst

Faciliteter

Areal
90m2
Værelser
3 værelser
Type
Værelse
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Depositum:

30.600 kr

Leje per måned:

10.200 Kr/md

Lys og indbydende treværelses lejlighed med HTH-elementer, gulvvarme og alt i hårde hvidevarer. Perfekt til parret eller den lille familie. EGEN INDGANG OG GOD ENTRÉ I denne lejlighed bliver du budt velkommen i en fin entré, hvor du kan hænge jakken og stille skoene. Du får adgang til lejligheden udefra, hvor der er en udvendig trappe, så du slipper for at gå igennem den fælles opgang. KØKKEN-ALRUM MED UDGANG TIL ALTAN/TERRASSE Centralt i lejligheden er køkken/alrummet, der har en lille vinkel, som sikrer en hyggekrog. I den ene ende af rummet er der et lyst moderne køkken med hvide HTH-elementer og alt i hårde hvidevarer. Her er desuden en køkkenø, der indbyder til snak og samvær ifm. madlavningen. I den anden ende af rummet er der god plads til at indrette sig med spiseplads og stue. Her er et godt lysindfald takket være udgangen til egen altan/terrasse, hvor du kan få mange timer til at gå med fx en god bog eller i selskab med gode venner. VÆRELSER MED FASTE SKABE Lejligheden indeholder to gode værelser, begge med fast skab og indgang fra køkken-alrummet. Det ene værelse er oplagt at bruge som soveværelse. Her er lidt mere plads og flere skabe end i det tilstødende værelse, d...

90 m2 værelse til leje i 8381 Tilst

Dette store værelse er til leje på Havkærvej i 8381 Tilst. Værelset er på 90 m2. Så er du på udkig efter et bekvemt og stort værelse under studietiden eller lignende, er dette lejemål derfor en oplagt kandidat.

Om værelset på Havkærvej i 8381 Havkærvej

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Havkærvej er 10.200 kr.
Depositum
Du skal lægge 30.600 kr. i depositum for at leje dette værelse.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette værelse fra d. 2021-04-13.

Andre værelser til leje i 8381 Tilst

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 8381 Tilst? I øjeblikket finder du 58 lejeboliger i 8381 Tilst her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.