internationale kunder - virksomhed skal underskrive

Faciliteter

Areal
80m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
109 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Vej
Mosedalsvej

Leje per måned:

12.800 Kr/md

Nymalet stor 3 vær. lejlighed - fuldt møbleret - udlejes for 2-3 år. Kun til internationale kunder. Lejligheden indeholder: fordelingsentre, stort og lyst køkken/alrum, 2 store soveværelser samt opholdsstue.Mindre brusebadeværelse. Udlejer er flexibel for så vidt angår møblering. Der kan fjernes eller leveres yderligere møbler, TV o.l. Lejligheden er beliggende direkte overfor Filmbyen (Nordisk Film) i hyggelig stræde, der går op til den hyggelige brostensbelagte del af Valby Langgade med små cafeer og specialforretninger m.m.

Stor lejlighed på 80 m2 til leje 2500 Valby

I denne lejlighed på Mosedalsvej i Valby får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 80 m2.

Om lejemålet på Mosedalsvej i 2500

Husleje
Du skal betale 12.800 kr. om måneden for dette lejemål på Mosedalsvej.

Andre lejeboliger i 2500 Valby

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 2500 Valby? I øjeblikket finder du 148 lejeboliger i 2500 Valby her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.