kun internationale kunder

Faciliteter

Areal
77m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
109 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Vej
Klareboderne

Leje per måned:

13.000 Kr/md

Fuldt møbleret 3 værelses lejlighed med absolut god beliggenhed i hjertet af København. Kan lejes for 2-3 år. Udlejes kun til expats på tidsbegrænset kontrakt og det skal være virksomhedskontrakt. Minimum bindingsperiode 12 måneder.

Stor lejlighed på 77 m2 til leje 1165 København K

I denne lejlighed på Klareboderne får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 77 m2.

Om lejeboligen på Klareboderne i 1165

Husleje
Du skal betale 13.000 kr. om måneden for dette lejemål på Klareboderne.

Andre lejemål i 1165 København K

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 1165 København K? I øjeblikket finder du 174 lejeboliger i 1165 København K her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.