Lækker lejlighed i centrum Vejle

Faciliteter

Areal
86m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Nørregade
Forbrug:

800 kr/md

Forudbetalt leje:

8.000 kr

Depositum:

24.000 kr

Leje per måned:

8.000 Kr/md

Ny istandsat 3-værelses lækker lejlighed på 86 kvm. m/terrasse m/hems m/synlige bjælker i centrum overfor Vejle bypark og Musikteater.

Stor lejlighed på 86 m2 til leje 7100 Vejle

På Nørregade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 86 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Nørregade i 7100

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Nørregade  ligger på 8.000 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 24.000 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i denne lejebolig d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 7100 Vejle

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 7100 Vejle? Du kan i øjeblikket finde 232 boliger til leje i Vejle netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.