Perfekt disponeret og nyistandsat lejlighed i København K!

Faciliteter

Areal
127m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
35 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Vej
Linnésgade
Forbrug:

2.000 kr/md

Forudbetalt leje:

18.950 kr

Depositum:

56.850 kr

Leje per måned:

18.950 Kr/md

Velkommen til ! Her bydes du velkommen til en perfekt disponeret lejlighed der tæller 127 kvadratmeter, og er fordelt på to gode soveværelser, stor stue, og et stort køkken/alrum hvor der er rigeligt med plads til at sætte et langbord op. Endvidere er boligen udstyret med et lille bryggers, og et stort badeværelse med separat bruseniche. Bemærk at billederne er af en anden lejlighed i ejendommen. Boligen ligger yderst centralt og i gåafstand til flere rekreative områder, gode indkøbs- og transportmuligheder samt hyggelige cafeer og restauranter og ikke mindst flere gode uddannelsessteder. Boligen er bl.a. i gåafstand til Nørreport Station (busser, S-tog, Metro), Torvehallerne, Strøget, Botanisk Have, og Søerne.

Stor lejlighed på 127 m2 til leje 1361 København K

På Linnésgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 127 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Linnésgade i 1361

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Linnésgade er 18.950 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 56.850 kr.

Andre lejemål i 1361 København K

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 1361 København K? I øjeblikket finder du 174 lejeboliger i 1361 København K her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.