Norskov Parken. Lejlighed til leje på 100 kvm - 3 vær.

Faciliteter

Areal
94m2
Værelser
3 værelser
Type
Værelse
Indflytningsdato
Dato
2 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Forbrug:

800 kr/md

Forudbetalt leje:

8.624 kr

Depositum:

25.872 kr

Leje per måned:

8.624 Kr/md

Nu tilbydes nyopførte boliger på til leje. Der er ialt 12 lejligheder på 100 kvm - 6 på 1. sal og 6 i stueplan med hhv. altan på 10 kvm eller terrasse. Drømmer I om at bo midt i Frederikshavn, tæt ved indkøb, busforbindelse, Bangsboskoven og byens centrum, så er Norskov Parken måske noget for jer ? 8 lækre lejligheder i høj kvalitet, står klar til at tage imod nye familier. Byggeriet er opført i eksklusive materialer så som blødstrøgne teglsten, træ/alu vinduer, flotte altaner/terrasser m.v. Indenfor er boligerne indrettet med HTH-interiør, smukke klinke- og trægulve, gibslofter med akustikfelter, glatte hvide døre. m.v. Lejligheden er indrettet med: Entre, flot køkken-alrum (keramiske kogeplase, indbygningsovn, køle/fryseskab, emhætte og opvaskemaskine), stue, soveværelse, værelse og lækkert badeværelse med plads til vaskesøjle. Til hver lejlighed hører der et godt udhus. Endviderer er der mulighed for leje egen carport for kr. 300 pr. mdr. Der er personlift til 1. sal. Kontakt EDC Frederikshavn tlf. 9842 4266 for aftale om fremvisning og evt. lejekontrakt.

94 m2 værelse til leje i 9900 Frederikshavn

Stort værelse til leje på Højrupsvej i 9900 Frederikshavn. Værelset er på 94 m2. Så er du på udkig efter et bekvemt og stort værelse under studietiden eller lignende, er dette lejemål derfor en oplagt kandidat.

Om værelset på Højrupsvej i 9900 Frederikshavn

Husleje
Du skal betale 8.624 kr. om måneden for denne lejebolig på Højrupsvej.
Depositum
Du skal lægge 25.872 kr. i depositum for at leje værelset.

Andre værelser til leje i 9900 Frederikshavn

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 9900 Frederikshavn? Du kan i øjeblikket finde 137 lejemål i Frederikshavn netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.