Nye boliger til leje

Faciliteter

Areal
84m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
67 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Erna Hagemanns Vej
Forbrug:

2.034 kr/md

Depositum:

37.800 kr

Leje per måned:

12.600 Kr/md

Som nabo til stationen og det populære Espergærde Centret er de 33 moderne leje lejligheder optimalt placeret i det eftertragtede og hyggelige Espergærde. Der er elevator i alle opgange, parkering og depotrum på terræn - 1. stk pr bolig. Fra 78-130 m2, og 3-5 værelser. BOLIGERNE Boligerne fordeler sig på fire enkeltstående punkthuse med hvidpudsede facader, zinktage og mahognivinduer. Husene er roterede i forhold til hinanden og udnytter dermed grunden optimalt og giver alle den bedst mulige udsigt fra boligerne. Næsten alle lejligheder har overdækkede altaner med lys og luft - og udsigt ud over de grønne parklignende oaser omkring og imellem punkthusene. Desuden vil tre af husene rumme erhverv i stueetagen - som er med til at skabe tryghed og liv i området.

Stor lejlighed på 84 m2 til leje 3060 Espergærde

På Erna Hagemanns Vej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 84 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Erna Hagemanns Vej i 3060

Husleje
Huslejen for denne bolig på Erna Hagemanns Vej ligger på 12.600 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 37.800 kr.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2021-02-01.

Andre lejeboliger i 3060 Espergærde

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 3060 Espergærde? I øjeblikket kan du finde 2 lejeboliger i 3060 Espergærde her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.