Nyopført 2-værelses med skøn terrasse

Faciliteter

Areal
55m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
8 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

300 kr/md

Depositum:

22.997 kr

Leje per måned:

7.699 Kr/md

RISSKOV – KLITGÅRDSHAVE Nyopført 2-værelses med skøn terrasse Projektbyggeriet Klitgårdshave er næsten færdig, og udlejning af sidste etape E påbegyndes nu med intet mindre end 60 2-værelseslejligheder. Type 6 er en rummelig 2-værelses, som der kun findes én af på stueplan. Skønt stor køk/-alrum med udgang til den store altan, hvor der er masser af plads til et stort bord samt gasgrill. Fra stuen er der indgang til skønt badeværelse, hvor der er skabsarrangement med vask, væghængt toilet, bruseniche og vaskesøjle. Flot stort HTH-køkken i hvide lyse materialer samt god skabsplads, og fin plads i fællesrummet til både spisebord og sofaarrangement. Fra køkkenet er der indgang til et rummeligt soveværelse med indbygningsskabe. Dertilhørende depotrum og cykelparkering i kælderen.   Med en lejlighed i Klitgårdshave er du nær alt, du skal bruge i din hverdag. Samt både Skejby Centret og Veri Center tæt på. Der er ligeledes mange uddannelsesinstitutioner i nærheden af Århus Universitet, der kun er en cykeltur på ti minutter fra hjemmet. Kan du godt lide at gå eller løbe en tur i det fri, er der gode muligheder i de grønne områder i naturområdet Mollerup Skov. Der er også træningsfac...

Stor lejlighed på 55 m2 til leje 8240 Risskov

I denne lejlighed på Kamma Klitgårds Gade - TYPE i Risskov får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 55 m2.

Om lejeboligen på Kamma Klitgårds Gade - TYPE i 8240

Husleje
Du skal betale 7.699 kr. om måneden for dette lejemål på Kamma Klitgårds Gade - TYPE.
Depositum
Du skal lægge 22.997 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 8240 Risskov

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 8240 Risskov? I øjeblikket finder du 250 lejeboliger i 8240 Risskov her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.