Nyopført 4 vær rækkehus på 123 m2 - fleksibel overtagelse!

Faciliteter

Areal
123m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
67 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Mosegårdshaven
Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

14.995 kr

Depositum:

44.985 kr

Leje per måned:

14.995 Kr/md

Stort hus på 123 m2 til leje 2670 Greve

På Mosegårdshaven finder du et stort hus til leje med i alt 4 værelser. Huset er på hele 123 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Mosegårdshaven i 2670

Husleje
Huslejen for denne bolig på Mosegårdshaven  ligger på 14.995 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 44.985 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 2670 Greve

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 2670 Greve? Du kan i øjeblikket finde 20 lejemål i Greve netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.