Nyopført rækkehus

Faciliteter

Areal
103m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
3 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Lollandsgade
Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

10.360 kr

Depositum:

31.080 kr

Leje per måned:

10.360 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Stort hus på 103 m2 til leje 5000 Odense C

På Lollandsgade finder du et stort hus til leje med i alt 4 værelser. Huset er på hele 103 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Lollandsgade i 5000

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Lollandsgade  ligger på 10.360 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 31.080 kr.

Andre lejemål i 5000 Odense C

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 5000 Odense C? Du kan i øjeblikket finde 556 boliger til leje i Odense C netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.