Nyopførte rækkehuse i populært område

Faciliteter

Areal
122m2
Værelser
5 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
46 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Vej
Hans Jørgensensvej
Forudbetalt leje:

11.750 kr

Depositum:

35.250 kr

Leje per måned:

11.750 Kr/md

Rækkehus med egen terrasse ud mod skønne grønne friarealer, centralt beliggende i Vinding, med kort afstand til skole, daginstitution samt god busforbindelse til Vejle Centrum. Rækkehuset er en del af et samlet lejeprojekt på i alt 23 lejer boliger, hvor af de 10 udbydes nu med overtagelse pr. 1. maj 2021. Rækkehusene indeholder: - Stort åbent køkken/alrum og stuemiljø med et skønt lysindfald fra de store vinduespartier - 2 store børneværelse samt soveværelse - Badeværelse sammen med værelse afdelingen - Gæstetoilet i stueplan - Rumlig entre - Egen terrasse Yderligere: - Gulvvarme i stueplan samt badeværelse på 1. sal - Parkering på fælles parkeringsområde Vinding er et meget familievenligt område med både skole, daginstitution og gode handelsmuligheder. I tilknytning til skolen er der gode idrætsfaciliteter samt et gennemgående stisystem som binder byens øvrige områder sammen. Skal du bo i dette skønne rækkehus? Så tøv ikke med, at kontakte EDC på 75 82 25 22 eller send en mail til EMAIL eller EMAIL

Stort hus på 122 m2 til leje 7100 Vejle

På Hans Jørgensensvej finder du et stort hus til leje med i alt 5 værelser. Huset er på hele 122 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Hans Jørgensensvej i 7100

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Hans Jørgensensvej er 11.750 kr.
Depositum
Du skal lægge 35.250 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 7100 Vejle

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 7100 Vejle? I øjeblikket kan du finde 194 lejeboliger i 7100 Vejle her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.