Skøn lejlighed i smukke omgivelser

Faciliteter

Areal
30m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
4 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

370 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

9.750 kr

Leje per måned:

3.250 Kr/md

Pæn og velholdt murstensejendom opført i 1993. Ejendommen er omgivet af et stort grønt fællesareal, hvor der er plads til leg for børn, og voksne kan nyde en rolig stund i solen. Herudover er der fantastisk udsigt over Kolding Fjord. I kælderen er der etableret parkeringskælder til bygningen, hvor du har mulighed for at leje en parkeringsplads. Lejemålet er en 1 vær. lejlighed på 30 kvadratmeter med eget bad og tekøkken. Lejligheden er moderne og velindrettet. Til lejemålet hører et depotrum i kælderen. Der er desuden fællesvaskeri, cykelparkering og mulighed for at parkere bilen gratis i terræn. Ejendommen er beliggende i flotte og rolige omgivelser, tæt på offentlig transport og med nærmeste supermarked inden for 50 meter fra hoveddøren. Derudover er der også både skole, daginstitutioner i nærheden samt kort afstand til omfartsveje og E45. El betales af lejer direkte til forsyningsselskabet OBS. Husdyr ikke tilladt OBS. Billeder fra et lignende lejemål

Lejlighed til leje på 30 m2

I denne lejlighed på Petersbjerggård i Kolding får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 30 m2.

Om lejemålet på Petersbjerggård 6 i 6000 Kolding

Den månedlige husleje for boligen på Petersbjerggård 6 er 3250. Depositum: Du skal lægge 9750 i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 6000 Kolding

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 6000 Kolding? I øjeblikket finder du 271 lejeboliger i 6000 Kolding her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.