Solorienteret arkitektbyggeri i cykelafstand til centrum udlejes

Faciliteter

Areal
105m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
2 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

850 kr/md

Forudbetalt leje:

12.775 kr

Depositum:

38.325 kr

Leje per måned:

12.775 Kr/md

Langs Aarhus Å og stemningsfyldte villaområder findes Åbyen, der er kendetegnet ved optimalt indrettede arkitekt lejligheder og solorienterede terrasser og altaner. Ejendommene fremstår som flotte nyfortolkninger af klassisk dansk arkitektur, med flotte teglfacader og med en spændende asymmetrisk vindues- og altanplacering, der gør lejlighederne spændende at se på, og dermed også at bo i for de kommende glade lejere. Planløsningerne og disponeringen af lejlighederne er indrettet med fokus på optimal udnyttelse af boligarealerne, solorientering og direkte udgang til rummelige altaner eller terrasser. Alle lejlighederne er indrettet med et åbent køkken-alrum, stort og indbydende badeværelse og rummelig opdeling af værelserne. Fra de øverste lejligheder, er der en fantastisk udsigt over kolonihaverne, til de grønne områder omkring Brabrand Stien, og op mod det stemningsfyldte villakvarter i nedre Åbyhøj. Lejlighederne er beliggende i et kvarter, hvor man på den ene side er flankeret af et hyggeligt villaområde med gamle stemningsfyldte huse og opvoksede haver. På den anden side af bebyggelsen har man et skønt grønt areal, der blandt andet rummer Brabrand Stien, der løber rundt om B...

Stort hus på 105 m2 til leje 8230 Åbyhøj

På Lokesvej finder du et stort hus til leje med i alt 4 værelser. Huset er på hele 105 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Lokesvej i 8230

Husleje
Huslejen for denne bolig på Lokesvej  ligger på 12.775 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 38.325 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 8230 Åbyhøj

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 8230 Åbyhøj? Du kan i øjeblikket finde 40 lejemål i Åbyhøj netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.