Sommerfugleengen 86

Faciliteter

Areal
74m2
Værelser
2 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
7 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Sommerfugleengen
Depositum:

25.200 kr

Leje per måned:

8.400 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Mindre hus på 74 m2 til leje 8600 Silkeborg

I dette hus på Sommerfugleengen får du en lejebolig på hele 2 værelser. Lejemålet er i alt på 74 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om lejemålet på Sommerfugleengen i 8600

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Sommerfugleengen er 8.400 kr.
Depositum
Du skal lægge 25.200 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-01-08.

Andre lejemål i 8600 Silkeborg

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 8600 Silkeborg? I øjeblikket finder du 141 lejeboliger i 8600 Silkeborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.