Stor 2 værelses i Odense C

Faciliteter

Areal
162m2
Værelser
2 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
8 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Dansestræde
Forbrug:

1.200 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

35.850 kr

Leje per måned:

11.950 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Nu udbydes dette hyggelige lejemål i midten af Odense C! Lejligheden er på 162 m2, fordelt på en stor stue, ét værelse med walk-in closet, depotrum, samt badeværelse og gang. Der medfølger vaskemaskine, tørretumbler, kølefryseskab, opvaskemaskine, ovn, kogeplade og emhætte. Storbyhjertet springer et slag over og er ikke et øjeblik i tvivl; det bliver næppe bedre end en adresse her på Fisketorvet, hvor det inderste Odense folder sig ud omkring jer. Midt på pladsen skyder Odenses højeste bygning, nu også kaldet Byens Højhus, op, og den marmorbeklædte ejendom er efterhånden blevet lidt af et vartegn. Bygningen kom til i 1970’erne, men Fisketorvet har spillet en central byrolle lige siden middelalderen, hvor der blev handlet med - sjovt nok - fisk her på markedet. Der er sket meget siden, for gennem de seneste år har Odense gennemgået en utrolig forvandling, og I flytter ind lige dér, hvor det hele sker, for I bliver naboer til det nye byrum, som engang var færdselsåren Thomas B. Thriges Gade, men som nu omdannes til et levende storbykvarter. Og I får flere spændende naboer, for til den ene side finder I en skøn symfoni af Rådhuset, Eventyrhaven og butikslivet i Vestergade, og i mod...

Stort hus på 162 m2 til leje 5000 Odense C

I dette hus på Dansestræde får du en lejebolig på hele 2 værelser. Lejemålet er i alt på 162 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om lejeboligen på Dansestræde i 5000

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Dansestræde  ligger på 11.950 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 35.850 kr.

Andre lejeboliger i 5000 Odense C

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 5000 Odense C? Du kan i øjeblikket finde 556 lejemål i Odense C netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.