Stor altan med kig til vand

Faciliteter

Areal
107m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
9 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Forbrug:

1.300 kr/md

Forudbetalt leje:

14.800 kr

Depositum:

44.400 kr

Leje per måned:

14.800 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Livet i Pentapart, er historien om 71 perfekt indrettede lejelejligheder pa° attraktive Teglholmen. Her fa°r du det bedste fra to verdener i en hengiven symbiose. Naturens rolige omgivelser i kombination med Københavns pulserende liv. Ejendommen er et frirum flankeret af havnens kanaler og et spirende cafe´- og iværksættermiljø. Den unikke arkitektur og det enesta°ende ga°rdrum, danner rammer for mange oplevelser og historier. Det er her historierne starter, her de skabes, og her de genfortælles. Du er velkommen til at kontakte os for at komme ud og se den møblerede udstillingsbolig beliggende , 2.tv, her kan vi tage en snak, og finde drømmeboligen til dig. Du kan læse mere om projektet på www.pentapart.dk Lejlighederne udlejes efter først til mølle princippet. Bemærk, billederne er fra en prøvebolig.

Stor lejlighed på 107 m2 til leje 2450 København SV

På Alliancevej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 4 værelser. Lejligheden er på hele 107 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Alliancevej i 2450

Husleje
Du skal betale 14.800 kr. om måneden for denne lejebolig på Alliancevej.
Depositum
Du skal lægge 44.400 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 2450 København SV

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 2450 København SV? Du kan i øjeblikket finde 433 boliger til leje i København SV netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.