Stor lejlighed beliggende i absolut centrum af Silkeborg

Faciliteter

Areal
107m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
1. jul 2021
Dato
3 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

700 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

25.800 kr

Leje per måned:

8.600 Kr/md

Stor lejlighed på 107 m2 til leje 8600 Silkeborg

På Bios Gård finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 107 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Bios Gård i 8600

Husleje
Huslejen for denne bolig på Bios Gård ligger på 8.600 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 25.800 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejemålet d. 2021-07-01.

Andre lejemål i 8600 Silkeborg

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 8600 Silkeborg? I øjeblikket finder du 144 lejeboliger i 8600 Silkeborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.