Studievenlige 1-3 værelses lejligheder

Faciliteter

Areal
57m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
7 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Forbrug:

608 kr/md

Forudbetalt leje:

23.100 kr

Depositum:

23.100 kr

Leje per måned:

7.700 Kr/md

EDC Projekt Poul Erik Bech har fornøjelsen af at udleje 114 attraktive lejligheder beliggende på Christiansbjerg i Aarhus N. Her er tale om 1-3 værelses lejligheder, oplagt til studerende/pendlere. Lejen starter fra kr. 4.600 + forbrug pr. måned. Alle lejligheder er opført i gode materialer og med store velindrettede badeværelser. Lejlighederne får alle adgang til fælles tagterrasse og fælles opholdsrum, så der bliver gode muligheder for både ophold inde- som udendørs.

Stor lejlighed på 57 m2 til leje 8200 Aarhus N

På Gøteborg Allé finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 57 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Gøteborg Allé i 8200

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Gøteborg Allé ligger på 7.700 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 23.100 kr.

Andre lejeboliger i 8200 Aarhus N

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 8200 Aarhus N? I øjeblikket kan du finde 97 lejeboliger i 8200 Aarhus N her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.