trongården - nyopførte lejeboliger i det populære lyngby

Faciliteter

Areal
131m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
113 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Karen Schacks Vej
Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

18.795 kr

Depositum:

56.385 kr

Leje per måned:

18.795 Kr/md

<p>trongården opføres tæt ved dyrehaven, som en del af en større udvikling af kgs. lyngbys østligste del.</p> <p>bebyggelserne er udlagt som svanemærkede lejeboliger og rækkehusbebyggelser. med lyse materialer både ude og inde fremstår ejendommene lækre og imødekommende. </p> <p>indvendigt findes ejendommen med 3-stavs lamelparket i eg, køkken og badeværelse fra hth og hårde hvidevare som siemens. </p> <p>med beliggenheden er man tæt på natur, indkøb og offentlig transport.</p> <p>nb: da trongården er et nybyggeri, står alle lejemål ikke helt færdigbygget endnu. billederne viser derfor ikke den pågældende ejendom, men i stedet billeder fra prøveboligerne. billedernes formål er at give en fornemmelse af stil og materialevalg. ift. planløsning henviser vi til plantegningen. kom gerne forbi til et åbent hus, eller ring og hør mere.</p>

Stort hus på 131 m2 til leje 2800 Kongens Lyngby

På Karen Schacks Vej finder du et stort hus til leje med i alt 4 værelser. Huset er på hele 131 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Karen Schacks Vej i 2800

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Karen Schacks Vej er 18.795 kr.
Depositum
Du skal lægge 56.385 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 2800 Kongens Lyngby

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 2800 Kongens Lyngby? Du kan i øjeblikket finde 109 lejemål i Kongens Lyngby netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.