Værelse i Aarhus C

Faciliteter

Areal
30m2
Værelser
1 værelse
Type
Værelse
Indflytningsdato
Dato
9 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Universitetsparken

Leje per måned:

4.570 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Roomie søges til lækker lejlighed på Trøjborg pr 1/7 DEL DEL DEL Da vores søde roomie Jonas flyver fra reden, søger vi nu en ny sød roomie til et værelse på Trøjborg pr 1/ 7 (mulighed for tidligere indflytning) Lejligheden er en 122 kvadratmeter nyrenoveret lejlighed med stort badeværelse, stort lyst køkken-alrum med stue og derudover, er der 3 værelser og et mindre depotrum, man kan tilgå direkte fra lejligheden. Der er selvfølgelig opvaskemaskine i køkkenet og vaskefaciliteter i bygningen. Der er også plads til en vaskemaskine på badeværelse, hvis det er noget vi vælger. Derudover, er der også en dejlig stor terrasse som bliver flittigt benyttet om sommeren. Dit værelse har en dør med direkte udgang til terrassen, hvilket også giver masser af lys på værelset. Lejligheden ligger ca. 5 min gågang fra cafeer, butikker og indkøbsmulighed er i Trøjborg og ca. 15-20 minutters gang fra Århus gågade og kun 5 minutters gang til universitetspar ken. Det praktiske: Huslejen ligger på 4570 kr. inklusive vand og varme og derudover kommer el, internet og forsikring. Dog hjælper det lidt med boligstøtte og derfor ser vi også helst at du er studerende. Ved indflytning betales der 3 ...

30 m2 værelse til leje i 8000 Aarhus C

Dette store værelse er til leje på Universitetsparken i 8000 Aarhus C. Værelset er på 30 m2. Så er du på udkig efter et bekvemt og stort værelse under studietiden eller lignende, er dette lejemål derfor en oplagt kandidat.

Om værelset på Universitetsparken i 8000 Universitetsparken

Husleje
Huslejen for denne bolig på Universitetsparken ligger på 4.570 kr. om måneden.

Andre værelser til leje i 8000 Aarhus C

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 8000 Aarhus C? Du kan i øjeblikket finde 259 lejemål i Aarhus C netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.