1 værelses lejlighed i Bjerringbro

Faciliteter

Areal
32m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
35 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Mårvænget
Forbrug:

227 kr/md

Depositum:

3.723 kr

Leje per måned:

2.482 Kr/md

Afdelingen består af familieboliger, ældreboliger og ungdomsboliger beliggende på henholdsvis Mårvænget, Rævestien, Torvegade og Skovvejen.<br /><br />Mårvænget omfatter 6 ungdomsboliger, 3 ældreboliger og 50 familieboliger beliggende ca. 2 km. fra Bjerringbro bymidte med gode busforbindelser til skole og indkøbsmuligheder. Der hører have og udhus til boligerne. Der er en nyanlagt fælles legeplads, fælleshus og fællesvaskeri. Der er mulighed for at leje en kolonihave.<br /><br />Det er tilladt at holde hund/kat ved skriftlig ansøgning.<br /><br />Skovreden omfatter 25 ungdomsboliger beliggende tæt ved Bjerringbro bymidte og tæt på skole, indkøbsmuligheder og busforbindelser.<br />Der forefindes fælles gårdhaveanlæg, fællesvaskeri, fælles cykelskure og en gildesal.<br />Det er IKKE tiladt at holde husdyr.<br /><br />Torvegade omfatter 10 familieboliger beliggende midt i centrum af Bjerringbro, tæt på busforbindelser og indkøbsmuligheder.<br />Der er elevator i bygningen.<br />Det er IKKE tilladt at holde husdyr. 94 lejligheder Ja, fra Bjerringbro Kabelnet Opført i 1987 og frem Nej Nej Ja i Torvegade Nej Emhætte og komfur Kan tilkøbes fra f.eks. Bjerringbro Kabelnet Nej Ja, ved Sk...

Lejlighed til leje på 32 m2 i 8850 Bjerringbro

I denne lejlighed på Mårvænget får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 32 m2.

Om lejemålet på Mårvænget i 8850

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Mårvænget er 2.482 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 3.723 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejemålet d. 2021-05-15.

Andre lejemål i 8850 Bjerringbro

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 8850 Bjerringbro? Du kan i øjeblikket finde 20 lejeboliger i Bjerringbro netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.